DIBUIXA, EXPRESSA'T...!

Hi ha dies en què ho veus tot negre. Creus que tot el que fas està malament, et sents deprimida. I tot perquè t'has aixecat amb el peu esquerre. Penses que el dia serà horrorós i que les hores se't faran eternes. Però se t'acudeix una manera per fer que a un dia en falti... i et poses a dibuixar. Qualsevol cosa, el primer que et passa per la ment, el que tu sents, allò que vols expressar, el que vols que els altres entenguin!

Agafes un llapis i un paper i comences a omplir el full de línies i formes, deixes que la teva ment es quedi en blanc i ho oblidi tot. Els sorolls desapareixen, els pensaments negatius que et preocupen s'esvaeixen i l'única cosa que importa és el que tens davant dels ulls, l'única cosa que realment és important en aquell moment és el teu dibuix, la nova vida  que estàs creant, la nova vida que expressa el que sents dins teu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentaris:

M. Solà ha dit...

M'ENCANTA! I no ho dic en conya, tal com has escrit el text i tal com has fet el vídeo es nota que tot això del dibuix t'agrada. El vídeo és fabulós :)

Mikaela ha dit...

Raquel, m'agrada molt el podcast! Està molt ben fet i és molt original! Felicitats!!! :D

Publica un comentari a l'entrada